Foteldrukker

Újpest: menni, vagy nem menni

2015. április 16. 10:09 - FutoCs

szusza.jpg

Az igazat megvallva szeretem magam azzal szórakoztatni, hogy különböző összeesküvés-elméleteket gyártok. Sőt, tulajdonképpen rá sem kell erre nagyon készülni, jön ez nekem magától. Épp ezért lehet a magyar labdarúgás dolgait is érdeklődve figyelni.

A hét egyik nagy sztorija most például az újpesti stadionmizéria. Aki nem ismerné a történéseket: ősszel lejár a Szusza Ferenc Stadion bérleti szerződése, ezt kellene megújítani. A tulajdonos, vagyis a Nemzeti Sportközpontok eddig jutányos áron adta ki a létesítményt a klubnak, ám most gondoltak egyet és piaci árat akarnak.

Roderick Duchatelet-nek természetesen ez nem tetszik, így biztos, ami biztos alapon kötött egy megállapodást a Vasassal arról, hogy adott esetben használhassák az Illovszky Stadiont. Na, meg a licenckérelemnél is biztosra akarnak menni - igaz az angyalföldi pálya jelenleg nem felel meg az élvonalnak a hírek szerint.

A Blikk csütörtök reggel aztán lehozta, hogy igazából Duchatelet mennyire spúr, mert még faragni akar a bérleti díj éves 15 millió forintos költségén, amibe az NSK nem akar belemenni. Csakhogy azt is megjegyzik, hogy összehasonlításként a jégcsarnokot évi 80 millióért bérli az UTE, vagyis az a 15 misi az semmiség és így nézve tényleg nem az. Igen ám, de eddig kedvező áron vehette bérbe az egyesület a pályát, ha a jégcsarnok bérleti díjából indulok ki, az eredeti összegnek többszöröse is lehet az új ár, amire talán joggal húzta el a száját hirtelen a belga, hogy miért pont rajta akarják ezt leverni.

Ráadásul a dolgok mögé simán bele lehet látni azt is, hogy ráuntak az Újpest külföldi tulajdonosára és ez egy egész jó lépés arra nézve, hogy még jobban megutáltassák a IV. kerületiekkel Duchatelet-t. Amilyen a mai világ, azt sem tartom kizártnak, hogy az egyik régi szurkoló már ráunt a belgára, azért történik, ami:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foteldrukker.blog.hu/api/trackback/id/tr967372612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása