Foteldrukker

Jürgen Klopp, a legnagyobb király

2015. április 29. 08:38 - FutoCs

klopp.png

Kedd este óta terjed róla egy fénykép a neten, nem véletlenül.

Egészen elképesztő végjátékot produkált a Bayern München és a Borussia Dortmund a Német Kupa elődöntőjében: a bajorok lefocizták ellenfelüket, tulajdonképpen csak a helyzetkihasználásukon, Langerak kapuson és a játékvezetőn múlt, hogy nem döntötték el korábban a meccset, na meg az egyenlítő gólt szerző Aubameyangon. Végül aztán a tizenegyesek döntöttek, a Bayern négyből négyet kihagyott (a negyediket Neuer!), ennek pedig csakis kiesés lehetett a vége.

Na, de nem is ez a lényeg, ezt ugye megírják mindenhol. Az este egyik legfontosabb pillanata a lefújás után történt, amikor a Borussia ünnepelt. Merthogy ekkor, amíg játékosai egy kupacban ünnepeltek Jürgen Klopp olyat tett, ami annyira jellemző rá: kezet nyújtott a lógó orral távozó Manuel Neuernek. Mondhatnánk, hogy ez alap, de azért látjuk, hogy nem mindenkinél és Kloppról eddig is mindig sugárzott, hogy rendkívül sportszerű, nagyon is korrekt - nem hiába tepernek érte még akkor is a játékosai, ha már tudják, a közös dalnak hamarosan vége.

Tényleg véget ér egy korszak Dortmundban - bárki is érkezik a helyére.

(Fotó: 101GreatGoals)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://foteldrukker.blog.hu/api/trackback/id/tr57408318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2015.04.30. 11:37:41

"Egyszer hopp,
Másszor Klopp..."
/Neuer/
süti beállítások módosítása