Foteldrukker

Sok beszédnek sok az alja

2015. július 04. 09:14 - FutoCs

kovacs_ferenc1.jpg

Ha nem a Videotonnak szurkolnék, akkor ujjongva várnám a klub újabb kommunikációs bukfencét. Így viszont eléggé zavar a dolog.


Nézem reggel a Facebookot, szembe jön velem a Nemzeti Sport szombati számának beharangozója, a címlapon Kovács Ferenc, a Videoton tiszteletbeli elnöke látható ölbe tett kézzel, kétségbeesett arccal, mellette öles betűkkel a cím: Káoszból rendet vágni. Kitálal, kendőzetlen őszinteséggel beszél, és hasonló kifejezések az ajánlóban. Kávé helyett akkor ez meg is teszi - gondoltam, „szaladtam” is le a boltba, hogy megvegyem.

Mielőtt még megkapom a magamét, Kovács Ferenc cipőjét sem pucolhatnám le, de mindettől függetlenül nem teljesen értem, hogy miért csinálja azt, amit. Már arra gondolok, hogy időnként derült égből villámcsapásként a klub belügyeit teregeti ki, máskor pedig már-már feledésbe merült sztorikat elevenít fel, amin aztán megint jót lehet csámcsogni.

Most épp egy lassan egy hónap távlatából bökött oda Joan Carrillónak és - vélhetően - Nemanja Nikolicnak. Előbbit lényegében önfejű, korlátolt edzőnek állítja be, aki kevés lett volna a Vidi célkitűzéseihez, utóbbit pedig tisztességtelennek, akinek az atyaúristen pénze sem volt elég. Még, ha igaz is mindez, akkor is, kit érdekel ez most július 4-én, amikor már új edző dirigálja a felkészülést a klubvezetés szájíze szerint kialakított keretnek?

Persze azért néha pozitív dolgokat is mond Kovács Ferenc, május 7-én például azt mondta a Digi Sportnak, hogy „telitalálat volt Joan Carrillo kinevezése vezetőedzőnek”. Most pedig Bernard Casoniról vannak pozitív tapasztalatai, ráadásul hasonlóan is vélekednek a labdarúgásról.

Lehet már most meg vannak számlálva a francia szakember napjai?

(Fotó: digisport.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foteldrukker.blog.hu/api/trackback/id/tr247594760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása