Foteldrukker

Kis magyar foci

2015. február 18. 14:03 - FutoCs

matyus_janos.jpg

Ó Afr… Magyarország!

A nap híre az, hogy az MLSZ döntése értelmében a Paks-Nyíregyháza mérkőzésen nem játszhatnak az új labdarúgók. A találkozó érdekessége, hogy tavaszról hozták előre őszre, majd a pálya alkalmatlansága miatt halasztották február 21-re, a honi bajnokság szabályai értelmében ugyanakkor csak akkor szerepelhetnének a télen igazolt játékosok, ha 23-a után lenne a mérkőzés, mivel akkor zárul az átigazolási piac.

A Szpari ezért újabb halasztási kérelemmel fordult az MLSZ-hez, de a szövetség hajthatatlan, szombaton le kell játszani a mérkőzést. Hogy ez mit jelent a Nyíregyháza Spartacus esetében, ahonnan - jó magyar szokás szerint - 11 játékos távozott és 8 érkezett a téli átigazolási szezonban? Átadom a szót az NSO-nak, ami a nyíregyházi tulajdonost képviselő Brekk Jánosra hivatkozik:

„Brekk János elmondta, több variáción gondolkodnak, így azon is, hogy az egyik kapus a mezőnyben szerepel, de az is lehet, hogy rögtön eggyel kevesebb játékossal kezdenek, vagyis csak tízen állnak fel Pakson. Mátyus János vezetőedzővel a ma délutáni tréningen döntenek.”

(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foteldrukker.blog.hu/api/trackback/id/tr417185953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása