Foteldrukker

Ez a playoff hoki

2015. április 23. 12:57 - FutoCs

subban.jpg

Ennek a kis szösszenetnek a közzétételével egy hetet csúsztam, de még mindig aktuális.



Bő egy hete zajlik az NHL rájátszása, ahol a világ legjobb jégkorongját űzik. Nincs alibi, nincs megalkuvás, nincs kecmec. Az első meccs, amit láttam az idei PO-ból, az a Montréal Canadiens és az Ottawa Senators párharc első felvonása volt, ahol a csapatok nem fogták vissza magukat, valahol a második harmad első felében jártak kb. 45 ütközésnél, ami elképesztően sok.

Persze ilyenkor a sporik is elnézőbbek - már amikor - így történhetett meg az, hogy PK Subban, a Cans védőjének magasbotozását, amikor is simán fejbevágta ellenfelét nem jutalmazták egy baráti két perccel. Maga Subban is azt hitte a sípszónál, hogy akkor jön a kisbüntetés, le is korizott, de aztán a játékvezető jelezte neki - Montréalt leszámítva általános elképedésre -, hogy csak magasbotot fújtak, szabálytalanságot nem.

A legszebb az egészben, hogy Michael Terrien a nemkiállítás után még bőszen perelt a bírókkal, ha tippelnem kéne, épp magyarázta a bizonyítványt, hogy ez még csak magasbot sem volt és beajánlotta őket egy jóhírű optikushoz.

Ez a playoff hoki.

Szólj hozzá!
Címkék: hoki nhl

A bejegyzés trackback címe:

https://foteldrukker.blog.hu/api/trackback/id/tr17391702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása